zondag 11 oktober 2015

Mount Dora - Motown Concert


Vandaag vertrekken wij naar Mount Dora. Een stadje waar wij al eerder waren en waaraan wij goede herinneringen hebben. Het is net een slag leuker nog dan St. Augustine. Het is er niet zo toeristisch. Het ligt ook zeer bereikbaar op 80 KM van House of Orange, Watersong Resort. Via de nieuwe snelweg Nr. 429 zeer goed te doen. Vooral ook omdat de 429 door een prachtig landschap van bossen en heuvels aangelegd is.
Wij hebben een kamer gereserveerd bij Quality Inn, zo'n 6 KM buiten Mount Dora.
Maar voordat wij naar ons hotel reden kwamen wij langs deze wijnwinkel. Van buiten zag het er niet uit, maar toen wij binnen kwamen keken wij onze ogen uit. De eigenaar was een Fransman die vroeger bij de Nieuwe Rotterdamse verzekeringen had gewerkt en nu als wijnkenner deze winkel runt. Met een vet Frans accent heeft hij ons een prima wit wijntje verkocht, een Gavi, Contessa Zara.



 
ons hotel

Bij het hotel ingecheckt en toen naar het centrum van Mount Dora gereden om te dineren en naar het Motown Concert te gaan.
mount dora






Heerlijk gegeten bij de Italiaan 

Daarna door naar het Motown Concert dat gehouden werd aan het Evans Park direkt bij het meer.




Heerlijk trip to memory lane met de Supremes, de Temptations, Aretha Franklin, Marvin Gay, Stevie Wonder en Michael Jackson.

Let the show begin
The Supremes

Morgen is het Mount Dora Bicycle Festival en gaan wij mee fietsen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten